info@naradionline.cz | Doprava
Přihlášení
EUR
menu
Sleva: 15% Novinka

Robotická sekačka Honda Miimo HRM 1000E

Katalogové číslo: H721551
Značka: Honda

Sekačka lehce zvládá veškeré typy trávníků, které jste byli zvyklí sekat tradiční sekačkou. Díky svému výkonu se hodí na menší až středně rozlehlé trávníky o rozloze cca 800-1000m2 v ne příliš složitých zahradách . To znamená méně členité zahrady s rovným oplocením a menším množstvím zákoutí, zatáček a jiných překážek. Konektivita Bluetooth umožňuje pohodlné spojení robotické sekačky s aplikací Honda Mii-monitor ve vašem mobilním telefonu.

Dostupnost: 3 dny

Původní cena: 52 990 Kč

44 990 Kč

37 182 Kč bez DPH

Honda Miimo HRM 1000E: se hodí na menší až střední trávníky v jednoduchých zahradách otevřeného typu. To znamená méně členité zahrady s rovným oplocením a menším množstvím zákoutí, zatáček a jiných překážek.
Sekačka HRM 1000E je satandardně dodávána bez ohradníkového vodiče a pojistných kolíků. To je nutno dokoupit v potřebné délce a množství vzhledem k rozloze a členitosti zahrady. Pro tento účel existují na Hondě různě obsáhlé sady ohradníkových vodičů a pojistných kolíků.
Instalace, zejména na složitějších zahradách, vyžaduje kromě patřičného vybavení i jistou dávku zkušeností. Doporučujeme instalaci a základní naprogramování robotické sekačky za odpovídající příplatek svěřit autorizovanému servisu Honda. Budete tak mít 100% jistotu správné instalce, optimálního nastavení a následně spolehlivé práce jak jste si představovali. Předejdete tak mnoha případným chybám v instalaci a programování a máte na dlouhou dobu klid na bezstarostné užívání si jiných aktivit.
kolébka pro asima? už dávno ne!

...mimo to, jsem hodně šikovná. Velká pojezdová kola s upraveným vzorkem umožňují sekačce Miimo HRM 1000E pohyb i na nerovném povrchu, nevadí ani svažitost terénu o sklonu max. 24° (45%) a zvládne průjezd i užšími místy. Nízko položené těžiště a výborná vyváženost poskytuje sekačce dobré manévrovací schopnosti a mimořádnou obratnost.
Miimo HRM 1000E zvládne udržovat trávník o rozloze max. 1000 m2 v závislosti na členitosti zahrady a množství překážek a ostrůvků. Nicméně je lepší vždy počítat s určitou rezervou výkonu.
Sekačka lehce zvládá veškeré typy trávníků, které jste byli zvyklí sekat tradiční sekačkou. Díky stupni krytí proti vodě IPX4 (proti stříkající vodě; voda stříká na zařízení ze všech úhlů v množství 10 litrů za minutu po dobu nejméně 5 minut) je HRM 1000E schopna pracovat bez ohledu na počasí a je odolná vůči netlakově rozstřikující vodě. Veškerá technika Míímo je schována pod pevným a odolným krytem, zajišťujícímu ochranu elektroniky před padajícím deštěm a vlhkostí při práci na mokrém trávníku. Sekačku můžete oproti jiným robotickým sekačkám beze všeho otočit na bok a vyplachovat zahradní hadicí bez zvýšeného tlaku jak shora, tak i zevnitř podvozku. Proti vodě pod vysoký tlakem ochráněna není! Používání zavlažovacího systému není sekačce na škodu, nicméně doporučujeme, aby zavlažování bylo naprogramováno na jiný čas než je pracovní čas sekačky.
Pokud trávník přerostl do velmi extrémních podmínek je nutné nejdříve trávu zkrátit tradiční sekačkou a až poté do trávníku pustit sekačku Miimo HRM 1000E s nastavením výšky sečení na maximum. Pak doporučujeme zvýšit výšku sečení a následně ji postupně snižovat až na požadovanou úroveň.  Sekačka Miimo HRM 1000E je konstrukčně přizpůsobena práci ve vlhkém prostředí a seká trávník za každého počasí i za deště.
Ovládání a programování sekačky se provádí na ovládacím panelu s LED displejem. Sekačku Miimo HRM 1000E lze snadno a intuitivně programovat, nastavovat a ovládat prostřednictvím rozhraní BluetoothTM. Pro tento účel lze do svého Smart Phonu nainstalovat aplikaci pod názvem „Mii-monitor“ (jak pro android, tak i pro iOS). Například časovač nebo výšku sekání (ale i další funkce) lze na sekačce měnit pomocí Vašeho Smart Phonu na dálku.
Vzhledem k napájecím akumulátorům typu Li-ion, sekačka pracuje bez ohledu na okolní teplotu ovzduší. V případě extrémních povětrnostních podmínek (bouřky, krupobití a pod.), doporučujeme sekačku ukrýt do bezpečí.
I zde také platí "Bezpečnost na prvním místě". Konstrukce sekačky zabraňuje poranění při náhodném kontaktu a dítětem nebo domácím zvířetem. Miimo HRM 1000E je opatřena citlivými nárazovými a zvedacími senzory. Ty jsou okamžitě aktivovány při jakémkoliv nárazu na překážku, převrácení sekačky, či nadzdvihnutí. Sekačku odkloní nebo vypnou a rozezvučí se bezpečnostní alarm. Pro opětovnou aktivaci musíte zadat Vámi zvolený PIN kód.

Technické informace:

    Rozměry stroje (L x Š x V) (mm)
    655 x 535 x 270
    Bluetooth spojení s mobilní aplikací Honda Mii-monitor
    Ano
    Návratový vodič do nabíjecí stanice
    Ne
    Maximální délka obvodového vodiče
    400
    Hmotnost (kg)
    11,1
    Třída krytí
    IPX4 (proti stříkající vodě; voda stříká na zařízení ze všech úhlů v množství 10 litrů za minutu po dobu nejméně 5 minut)
    Poloměr zatáčení (m)
    0,5
    GPS propojení, navádění, sledování a zabezpečení
    Ne
    Max.pojezdová rychlost (tichý režim)(m/s)
    0,55
    Počet skob v balení (ks)
    Ne (nutno dokoupit instalační sadu)
    Obvodový vodič v balení (m)
    Ne (nutno dokoupit instalační sadu)
    Typická doba sečení na jedno dobití (min)
    40
    Typická doba dobíjení (min)
    40
    Nárazový / Zvedací / Náklonový senzor
    Ano / Ano / Ano
    Alarm / PIN
    Ano / Ano
    Hlučnost (Tichý režim)(dBA)
    58 (58)
    Baterie
    Li-ion 21,6V – 1,9Ah
    Výška sečení (mm)
    20 - 60
    Šíře záběru (mm)
    220
    Žací mechanismus
    disk s 3x letmo zavěšenými čepelemi s oboustranným otáčením
    Žací motor (typ / výkon (W))
    bezúhlíkový / 28,8
    Max.přípustná svažitost terénu
    až 45% (25°)
    Typická pracovní plocha (m2)
    800
    Maximální pracovní plocha (m2)
    1000
    Pojezdový motor (typ / výkon (W))
    2x bezuhlíkový / 10,8
    Velikost plochy (m²)
    800


Robotická sekačka Honda Miimo HRM 1000E v kategoriích: Robotické sekačky

Parametry

Napájení, typ pohonu Akumulátorové
Typ stroje Robotická sekačka
Šíře záběru 22cm
Doba sečení 40 minut
Doba nabíjení 40 minut
Napětí akumulátoru 21,6V
Technologie akumulátoru Li-Ion
Kapacita (energie) 1,9Ah
Hmotnost 11,1 kg
Všechny články

Související články z poradny

Položit nový dotaz

Zákaznické dotazy

Podobné produkty

Naposledy prohlížené produkty

Navštivte nás v naší prodejně

Provozujeme specializovaný maloobchodní a velkoobchodní prodej profesionálního nářadí a nástrojů předních světových výrobců a značek v oboru elektrického ručního nářadí, ručního nářadí, příslušenství a nástrojů. Dále u nás najdete techniku pro průmysl, stavebnictví, zahradu a úklid.

Testovací centrum - vyzkoušejte si pořádné nářadí

Provozujme vlastní testovací centrum strojů FESTOOL, FEIN, BOSCH, MAFELL a DREMEL. Zde si můžete vyzkoušet většinu strojů přímo při práci. Pokud nemáte čas na návštěvu testcentra, můžete si objednat návštěvu předváděcího vozu se specializovaným technikem přímo u Vás.

Copyright © 2024