info@naradionline.cz | Doprava
Přihlášení
EUR
menu

Kondenzační sušička InAirCom KS 2400

Katalogové číslo: U11024014
Značka: InAirCom

Kondenzační sušička pro vysoušení a zvýšení kvality tlakového vzduchu. Maximální objem zpracovaného vzduchu 2400 l/min. Příkon 0,41kW Tlakový rosný bod 3°C.

Všechny varianty produktu

Dostupnost: 10 dní

Původní cena: 50 221 Kč

45 199 Kč

37 354 Kč bez DPH

Kondenzační sušička pro vysoušení a zvýšení kvality tlakového vzduchu. Maximální objem zpracovaného vzduchu 2400 l/min. Příkon 0,41kW Tlakový rosný bod 3°C.

Tato řada kondenzačních sušiček stlačeného vzduchu byla navržena s cílem maximalizovat efektivitu a spolehlivost.

Všechny modely jsou vybaveny výměníkem tepla s vysokou účinností, včetně integrovaného časového odlučovače kondenzátu. Výměník tepla, byl kompletně navržen a vyvinut tak, aby byl schopen dosáhnout nejvyšší úrovně výkonu, společně s velmi nízkou mírou poklesu tlaku.

Díky našemu patentovanému řešení je pomocí programovatelného ovládacího panelu možné nastavení otáček ventilátoru v závislosti na zatížení. To zaručuje konstantní výkon sušičky za jakýchkoliv pracovních podmínek.

Každá řídící jednotka je vybavena širokou škálou zobrazení a nastavení, dále je vybavena alarmovými výstupy, jako je: vysoká teplota rosného bodu, anti-alarm mrazu, porucha sondy, a tak dále.

Pro dlouhodobě spolehlivou funkci doporučujeme chránit všechny sušičky předfiltrem odpovídajícím výkonu sušičky.

 

Technické parametry:

Příkon motoru (kW) 0,41
Rozměry ŠxHxV (mm) 420x515x555
Hmotnost (kg) 33
Odvod vzduchu () 3/4"
Max. tlak (bar) 16
Obj. proud při tlak. ros. bodu +3°Cv (l/min) 2400
Napětí (V) 230

 

Uvedené hodnoty jsou platné při dodržení provozního tlaku 7bar, vstupní teplotě stlačeného vzduchu 35°C (55°C max.přípustná) a teplotě okolí 25°C (45°C max.přípustná). Při jiných provozních podmínkách v KS kontaktujte našeho technika! 


Kondenzační sušička InAirCom KS 2400 v kategoriích: Úprava vzduchu

Parametry

Použití Sušení
Položit nový dotaz

Zákaznické dotazy

Naposledy prohlížené produkty

Navštivte nás v naší prodejně

Provozujeme specializovaný maloobchodní a velkoobchodní prodej profesionálního nářadí a nástrojů předních světových výrobců a značek v oboru elektrického ručního nářadí, ručního nářadí, příslušenství a nástrojů. Dále u nás najdete techniku pro průmysl, stavebnictví, zahradu a úklid.

Testovací centrum - vyzkoušejte si pořádné nářadí

Provozujme vlastní testovací centrum strojů FESTOOL, FEIN, BOSCH, MAFELL a DREMEL. Zde si můžete vyzkoušet většinu strojů přímo při práci. Pokud nemáte čas na návštěvu testcentra, můžete si objednat návštěvu předváděcího vozu se specializovaným technikem přímo u Vás.

Copyright © 2003-2023